0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Beauty salon Helmond

Bij beauty salon Inessensa in Helmond kun je rekenen op een complete beleving! Alle zintuigen komen bij ons aan bod om je totaal tot rust te laten komen en heerlijke te laten ontspannen. Sfeer en rust zijn bij ons dan ook belangrijke uitgangspunten. Geniet van de geur van onze schoonheidsproducten, de rustgevende muziek in de salon en de heerlijke behandeling van onze specialisten en kom geheel tot jezelf!

Inessensa beauty salon in Helmond
Inessensa bestaat uit drie salons in Heerlen, Helmond en Sint-Oedenrode waar je terecht kunt voor een breed aanbod belevingen op het gebied van beauty en schoonheid. Elke salon heeft zo zijn eigen specialismen en kan je voorzien van een behandeling naar keuze. Onze beauty salon in Helmond is de plek waar het zes jaar geleden allemaal begonnen is. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Schoonheidsbehandelingen
  • Visagie
  • Bruidsarrangementen
  • Ontharing
  • Workshops

Alle behandelingen kunnen geheel naar eigen wens worden aangepast en uitgebreid en worden enkel verzorgd door gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden en maak vandaag nog een afspraak voor een beleving op maat!

Vestigingen
Bij Inessensa in Sint-Oedenrode zijn ze gespecialiseerd in de ontharing van het gelaat en lichaam met behulp van innovatieve technieken. In de vestiging in Heerlen zijn onze specialisten op gebied van make-up, visagie en nagels gesitueerd. Je kunt hier terecht voor zaken als een simpel make-up advies tot de verzorging van uw bruidsmake-up. Wil je meer weten over de belevingen of zou je graag kennis maken met een van onze specialisten in onze beauty salon in Helmond? Neem dan gerust contact met ons op!

Tot jezelf komen in onze beauty salon in Helmond? Neem contact op of maak een afspraak!

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak