0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Bruidsmake-up

Proef- en bruidsmake-up

Geheel naar eigen wens, passend bij jouw stijl en karakter… en vanzelfsprekend bij je bruidskleding! We nemen de tijd om uit te proberen welke kleuren het best bij je passen en letten er ook op dat ze mooi staan bij je trouwkleding. Gedurende de 1 tot 1½ uur durende  proefmake-up sessie, stellen we een complete make-up voor je samen. Op de trouwdag brengen we vervolgens een mooie en langzittende make-up aan, zodat je er de hele dag op je allermooist uitziet!
Prijs € 80,- (op lokatie € 95,- excl. € 0,25 kilometer vergoeding)

Bruidsarrangement voor één persoon

Proef en bruidsmake-up zoals hierboven omschreven. Daarnaast zo’n twee maanden voor de bruiloft een gezichtsbehandeling, waarin je gezicht goed wordt gereinigd, haartjes die teveel zijn worden verwijderd en je huid wordt voorzien van de nodige werkstoffen. Je krijgt bovendien een heerlijke massage om even te ontspannen in de hectiek. Dan geniet je een week voor de bruiloft nog eens van een gezichtsbehandeling. Hierdoor blijft make-up veel mooier zitten en dat is op je trouwdag natuurlijk wel zo fijn!
Prijs € 210,- (met gratis lipstick/lipgloss t.w.v.€ 23,95)

Bruidsarrangement voor bruid en bruidegom

Als het bruidsarrangement voor één persoon, alleen dan met vier gezichtsbehandelingen: voor zowel bruid als bruidegom elk twee gezichtsbehandelingen.
Prijs € 310,- (met gratis lipstick/lipgloss t.w.v.€ 23,95)

Bruidsarrangement De Luxe

Als het bruidsarrangement voor één persoon, maar dan inclusief een uitgebreide rug/decolleté behandeling. De huid wordt intensief gescrubt, eventuele onzuiverheden worden verwijderd en je krijgt een speciale pakking om je huid intensief te voeden en te hydrateren. In je bruidsjurk zijn je rug en decolleté vaak zichtbaar en daarom is het prettig om ook die te laten behandelen. Ben je gespannen vanwege alle voorbereidingen? Dan is het bruidsarrangement De Luxe met rug/nek/schoudermassage voor jou een aanrader!
Prijs € 230,- (met rug-nek-schoudermassage € 245,-) met gratis lipstick/lipgloss t.w.v. € 23,95

Bruidsbeleving

Gezichtsbehandeling met extra aandacht voor het decolleté en de rug, om er van top tot teen stralend en mooi uit te zien.
Prijs € 89,- (met extra rugmassage € 99,50)

Wij komen ook op lokatie op de dag zelf om je make-up te verzorgen!

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak