0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Cadeaubon

Vraag een cadeaubon aan!

7 + 2 =

Zoek je een origineel cadeau voor een verjaardag, bruiloft of zomaar om te laten zien dat je iemand waardeert? Met een cadeaubon van INESSENSA laat je iemand anders genieten van rust en ontspanning in de prettige ambiance van een van de salons. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro en zijn vrij te besteden in alle INESSENSA salons voor de verschillende belevingen. Je kunt de cadeaubon telefonisch of per email aanvragen (graag vooraf betalen). De INESSENSA cadeaubon is tevens verkrijgbaar in de salons.

 

Bestellen via de website
Voor het on-line bestellen van een cadeaubon vul je het onderstaande bestelformulier in. In het vakje ‘Gewenste waarde/beleving’ vul je de gewenste beleving ofwel het gewenste bedrag in. Met behulp van de prijslijst vind je de prijs van de beleving die je cadeau wilt doen. De cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig en niet in te ruilen tegen geld.

Betaling
Vul op het onderstaande formulier de gegevens in waar wij de Inessensa cadeaubon naartoe kunnen sturen. Na betaling van het bedrag wordt de cadeaubon automatisch naar het ingevulde adres verstuurd. Gelieve de betaling te doen op rekening nummer NL 20 INGB 0006 8328 25 onder vermelding van Inessensa cadeaubon.

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak