0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Over ons

INESSENSA biedt de mogelijkheid een franchise beautysalon te starten. Wij hebben verschillende vestigingen, die je in de plaatsen Helmond, Sint-Oedenrode en Heerlen vindt. In al deze salons maken wij gebruik van dezelfde kernwaarden. Zo vinden wij het belangrijk dat jouw klanten innerlijke rust kunnen bereiken en dat ze zich ontspannen en de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden om een beautysalon te starten op basis van franchise!

Start een franchise beautysalon

Bij INESSENSA vinden wij het belangrijk dat startende ondernemers de mogelijkheid krijgen een eigen schoonheidssalon te openen. Daarom is het bij ons mogelijk via franchise een beautysalon te runnen. Natuurlijk dien je wel aan enkele voorwaarden te voldoen als je hiervoor in aanmerking wilt komen:

  • Wij vinden het belangrijk dat je achter onze visie staat;
  • Je houdt van klantcontact;
  • Je beschikt zelf over een geschikte werkruimte;
  • Je wilt graag zelf klanten werven.

Je kunt je online alvast oriënteren door ons stappenplan door te nemen. Hierin staat uitgelegd hoe je een eigen salon kunt beginnen.

Van harte welkom in onze zaak

Je bent van harte welkom in onze beautysalon. Heb je vragen over het starten van een franchise beautysalon en de samenwerking die je met ons kunt aangaan? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0492 – 66 77 18 (vestiging Helmond) 0610 -367448 (vestiging Sint-Oedenrode) of  06-54243684 (vestiging Heerlen).

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!

Maak een afspraak