0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Franchise schoonheidsinstituut

INESSENSA biedt startende schoonheidsspecialistes de mogelijkheid een franchise schoonheidsinstituut op te zetten. Wij beschikken over drie eigen vestigingen en deze bevinden zich in de plaatsen Helmond, Heerlen en Sint-Oedenrode. Vanzelfsprekend verschillen ze niet van kwaliteit. Overal vind je ervaren schoonheidsspecialisten die beschikken over heel wat kennis om jou te helpen met het opzetten van je eigen schoonheidsinstituut door middel van franchise.

Zet via franchise zelf een schoonheidsinstituut op

Als startende ondernemer vind je het prettig als je jezelf direct op klanten kunt richten. INESSENSA begrijpt dit en biedt daarom mensen als jou de mogelijkheid via franchise een schoonheidsinstituut op te richten. Je profiteert dan van onder andere het volgende:

  • Je hebt een organisatie achter je staan die alles op orde heeft;
  • Wij hebben veel kennis in huis waar je uit kunt putten;
  • Wij leren je meer over kwaliteit en service waardoor je een voorsprong hebt op jouw startende collega’s.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Indien je meer wilt weten over de mogelijkheden om een schoonheidsinstituut op te zetten door middel van franchise, kun je contact met ons opnemen en informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0492 – 66 77 18 (vestiging Helmond) 0610 -367448 (vestiging Sint-Oedenrode) of  06-54243684 (vestiging Heerlen). Je kunt online ook ons stappenplan doornemen en de praktijkvoorbeelden bekijken.

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!

Maak een afspraak