0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Helmond

Schoonheidssalon INESSENSA in Helmond

Deze inspirerende INESSENSA salon in Helmond, waar de begrippen ‘sfeer’ en ‘rust’ tot leven komen, is gelegen net buiten het centrum van Helmond. De schoonheidsspecialistes zijn er gespecialiseerd in massagetechnieken. Die komen dan ook vaak aan bod tijdens de behandelingen. Naast de INESSENSA Belevingen, die je vindt onder het kopje ‘behandelingen’, kun je er terecht voor diverse andere behandelingen, zoals permanente ontharing. Ook worden er bij INESSENSA in Helmond regelmatig leuke en interessante workshops georganiseerd. En wat dacht je van een duobehandeling; samen met je vriendin, je moeder of je man heerlijk genieten van zo’n onvergetelijke INESSENSA Beleving. Een bijzonder uitje! In deze salon liggen ook de ‘roots’ van INESSENSA, want dit is de plek waar oprichtster Annemarie Koenen-Manders zo’n zeven jaar geleden neerstreek en waar ze met haar unieke schoonheidsformule van start ging. Na ruim 4 jaar in dienst te zijn geweest bij Inessensa, heeft Meggy de salon over genomen. Heerlijk om mijn droom uit te kunnen laten komen, aldus Meggy.

Na 11 jaar iets anders gedaan te hebben, gooide Meggy nu vier jaar geleden het roer om. Ze weet als geen ander hoe ze mensen een ontspannen en rustig gevoel kan laten beleven. Daarnaast is ze gespecialiseerd in goede huidverzorging en make-up.

Klik hier om een afspraak te maken bij Meggy

Elke donderdagavond is er tussen 20.30 en 22.00 uur een inloopavond speciaal voor permanente en niet-permanente ontharing. Je kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor een ontharingsbehandeling en krijgt ook nog eens 20% korting!

helmond 3 luik

Mierloseweg 13a, 5707 AB HELMOND Telefoon: 0492 – 66 77 18 e-mail: helmond@inessensa.nl

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak


Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak