0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Huidverzorging

Inessensa werkt met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Cenzaa.
In Cenzaa verzorgingsproducten zijn Mediterrane en Oosterse planten en kruiden verwerkt, die zijn omgezet in essentiële oliën. Ze hebben daardoor een uiterst heilzame werking en een zichtbaar effect op je huid. De verfijnde geuren en rijke texturen, vol inspiratie uit de natuur, geven je bovendien hernieuwde energie.

Cenzaa sluit dan ook geheel aan bij de visie van Inessensa. Naast een stralende huid, zul je bij het gebruik van dezeverzorgingsproducten een oase van rust en ontspanning ervaren. De producten bevatten namelijk onvergetelijke geursensaties, die je meenemen op een sensationele reis naar warme oorden.

Natuurlijke huidverzorging voor kinderen – Loverock
Kinderen zijn veel kwetsbaarder dan volwassenen en verdienen extra bescherming. De huid van kinderen tot 18 jaar is niet te vergelijken met de huid van een volwassene. De huid is tot vijf keer dunner en droger dan een volwassen huid. De talgproducerende klieren zijn nog klein en de productie van huidvetten is beperkt. Daardoor is de huidbarrière nog niet voldoende opgebouwd, waardoor de huid heel gevoelig is voor schadelijke invloeden van buitenaf. De Loverock producten zijn in Helmond standaard op voorraad. In Sint-Oedenrode kunnen ze op verzoek voor je besteld worden.

Gebruik je de verzorgingsproducten van Cenzaa of Loverock en wil je een bestelling bij ons plaatsen? Dat kan telefonisch op telefoonnummer 0492 – 66 77 18 en via mail info@inessensa.nl.

Ben je nog niet bekend met Cenzaa of Loverock huidverzorgingsproducten en wil je er meer over weten, neem dan telefonisch contact met ons op (tel. nr. 0492 – 66 77 18).

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak