0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

INESSENSA Sint-Oedenrode

Erna de Wit van INESSENSA Sint-Oedenrode vertelt hoe zij het ervaarde om een Inessensa schoonheidssalon te beginnen.

Hoe het idee ontstond…
Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst via een actie in contact met schoonheidssalon INESSENSA. Ik kreeg een behandeling van Meggy bij INESSENSA in Helmond. Ik had eigenlijk een ‘eigen’ schoonheidsspecialiste in Sint-Oedenrode, maar wilde toch eens iets anders proberen. Ik was zo tevreden en zo onder de indruk van de manier van behandelen, dit was echt bijzonder. De pure ontspanning, de geursensaties, de sfeer, de hele beleving… het inspireerde me. Ik merkte een groot verschil met de schoonheidssalons waar ik tot dan toe was geweest. Dit gevoel liet me niet meer los en kort daarna wist ik het zeker: dit is wat ik wil doen!

Van droom naar werkelijkheid…
Ik volgde twee jaar lang de avondopleiding tot schoonheidsspecialiste en behaalde mijn diploma. Ondertussen had ik vaak contact met Annemarie, de grondlegster van INESSENSA. In november van 2013 ondertekenden we de officiële franchiseovereenkomst. Annemarie ondersteunde me persoonlijk en hielp me op weg bij alles wat er komt kijken bij de start van een salon. Ze leerde mij de kneepjes van het vak, zodat ik mijn klanten dezelfde ontspanning en goede huidverzorging kon gaan bieden als zij dat doet. Ook met de promotionele kant van de opstart werd ik door Annemarie professioneel ondersteund. Op 18 april 2014 was het moment daar: ik opende de deuren van mijn eigen INESSENSA salon. Een geweldig gevoel! Lekker met mensen werken, met gevoel werken. Ik vind het heerlijk en heb er nog geen dag spijt van gehad. Ik denk zelfs weleens ‘had ik het maar eerder gedaan! Door de promotionele activiteiten rondom de officiële opening had ik direct na de opening al veel afspraken staan. Superfijn, want als je salon eenmaal geopend is, wil je natuurlijk het liefst direct aan de slag!

Een kompas…
Annemarie en ik hebben een goede klik, denken over veel dingen hetzelfde. Een poosje terug liep ik tegen een fietsbel met een ingebouwd kompas aan en dacht ‘dit is een symbool voor onze fijne samenwerking’. De bel omdat ik haar altijd kan en mag bellen en het kompas, omdat ze samen met mij de koers bepaald heeft voor de toekomst van mijn eigen salon. Ik ben heel blij met de hulp, goede raad en vooral met de ervaring en energie die ze in INESSENSA stopt. Tijdens mijn openingsspeech op 18 april heb ik de bel met het kompas aan Annemarie cadeau gegeven als dank. In de toekomst zullen we deze bel samen kunnen gebruiken om verder te bouwen aan INESSENSA en elkaar te steunen waar we kunnen.

Wil je meer weten over de samenwerking? Neem contact op met Annemarie Koenen-Manders op telefoonnummer 0492 66 77 18 of mail info@inessensa.nl.

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak