0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Nieuws

Ook dit jaar heeft Inessensa weer een heerlijke seizoensbeleving voor je in petto. De winter staat voor de deur en dan hebben de handen het vaak zwaar te verduren. Tijdens de winterbeleving geven ze deze extra aandacht. Natuurlijk krijgt ook je gezicht de aandacht die het verdient met een ontspannende verzorging en een goede reiniging. We sluiten af met een heerlijk hotstone rugmassage.

90 minuten rust, ontspanning en verzorging voor slechts € 49,50.

 

ACTIE PERMANENTE ONTHARING

Inmiddels hebben we vier jaar ervaring met permanent ontharen door middel van enzymtechnologie. We weten daardoor heel goed hoe we de beste resultaten kunnen bereiken. Voor je start met de behandelingen kunnen we je al vertellen hoe deze bij jou aan zullen slaan en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Dat kan namelijk per persoon verschillen. De methode waar we mee werken is geschikt voor alle haartypes en haarkleuren. De behandelingen zijn volledig veilig en op natuurlijke basis.

Om deze geweldige manier van ontharen extra onder de aandacht te brengen, hebben we tijdelijk een wel héél mooie aanbieding. Een goede reden dus, om snel van die vervelende haartjes af te komen.

AANBIEDING
Zes keer één deelgebied van je gezicht ontharen van € 105,- voor slechts €49,50 (alleen geldig voor klanten die voor de eerste maal starten met het permanent ontharen)

 

 

Inessensa verstuurt maandelijks een informatieve nieuwsbrief, meld je hieronder aan!

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak