0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Over Erna

Drie jaar geleden kwam Erna de Wit voor het eerst via een actie in contact met schoonheidssalon INESSENSA. Ze kreeg een behandeling van Meggy bij INESSENSA in Helmond. Ze had eigenlijk een ‘eigen’ schoonheidsspecialiste in Sint-Oedenrode, maar wilde toch eens iets anders proberen. Erna: “Ik was zo tevreden en zo onder de indruk van de manier van behandelen, dit was echt bijzonder. De pure ontspanning, de geursensaties, de sfeer, de hele beleving… het inspireerde me. Ik merkte een groot verschil met de schoonheidssalons waar ik tot dan toe was geweest.” Dit enthousiasme liet haar niet los en toen haar man en zij hun bedrijf verkochten en Erna daardoor weer alle vrijheid had, wist ze het zeker: ze ging een eigen INESSENSA schoonheidssalon starten.

Omscholing
Dat Erna zich moest laten omscholen, ze had in haar carrière tot dusver administratieve functies en verkoopfuncties gehad, maakte haar niets uit: ze ging ervoor en volgde met liefde en plezier twee jaar lang de avondopleiding tot schoonheidsspecialiste. Ze behaalde haar diploma en ging aan de slag om de salon aan de Schijndelseweg in Sint-Oedenrode in te richten. Op 18 april 2014 opent ze haar deuren. Erna: “Ik ben echt heel blij! Lekker met mensen werken, met gevoel werken in plaats van met cijfers en programma’s”. Ik vind het heerlijk en heb er nog geen dag spijt van gehad. Ik denk zelfs weleens ‘had ik het maar tien jaar eerder gedaan!’ “. Erna is nu 42 en heeft er, vanwege haar leeftijd, voorafgaand aan de opleiding goed over nagedacht of ze het nog wel zou doen. Het antwoord luidde volmondig ‘ja’ want de levenservaring die ze heeft is juist een voordeel, weet Erna.

Bewuste keuze voor INESSENSA
De keuze voor de franchiseformule van INESSENSA ligt wat Erna betreft voor de hand: “Voor mij was het belangrijkste voordeel dat ik ging werken op precies dezelfde manier als Annemarie Koenen. Dat zij mij de kneepjes van het vak leerde, zodat ik zo goed kon worden als de specialistes van INESSENSA in Helmond. Ik wil mijn klanten graag diezelfde ontspanning kunnen bieden, naast natuurlijk een huidverbetering. Verder vind ik de geursensaties belangrijk. Ik werk daarom met dezelfde huidverzorgingsproducten, die van Cenzaa. Dat maakt het totaalplaatje van behandeling, ontspanning en geursensatie compleet.” Het contact met Annemarie vindt Erna heel prettig. “Ik kan met al mijn vragen bij haar terecht, wordt heel goed door haar begeleid en aan de hand genomen. Ik profiteer van haar jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste. We hebben ook een goede klik, denken over veel dingen hetzelfde.”

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak