0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Over ons

“Natuurlijke schoonheid ontstaat het best bij: goede huidverzorging, innerlijke rust en diepe ontspanning.”

Jouw huid is ons lief. De schoonheidsspecialistes van INESSENSA zijn gespecialiseerd in goede huidverzorging. Ze hebben een erkende opleiding genoten en hebben daarnaast voldoende ervaring. We gaan daarin zelfs nog een stapje verder: huidverzorging is niet alleen ons vak, het is onze passie!

Wat je voelt, straal je uit. Daarom besteden we bij INESSENSA niet alleen aandacht aan je huid, maar ook aan hoe je je voelt. We zorgen dat je je heerlijk kunt ontspannen en je vrij voelt van stress. We luisteren graag naar je wensen, zodat iedere behandeling een persoonlijke invulling kan krijgen. Welk huidtype je hebt maakt niet uit, de producten worden daarop vanzelf aangepast. Onze vakkennis houden we up to date, daardoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche.

We hebben continu aandacht voor kwaliteit en service. Met inspirerende geuren, temperatuur en muziek geven we je dat speciale gevoel terug te keren naar de pure essentie van je bestaan. De schoonheidsproducten die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en op basis van natuurlijke ingrediënten. De ruime openingstijden zorgen ervoor dat je altijd bij ons terecht kunt op een moment dat jou goed uitkomt. Je kunt online een afspraak maken.

INESSENSA is lid van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS). Dat betekent dat je zeker weet dat je behandeld wordt door een gediplomeerd schoonheidsspecialist.

Wij zijn vrijwilliger bij Stichting Lucai. Lucai is er voor tieners die een ernstige of mogelijke levensbedreigende ziekte hebben én voor hun gezinsleden uit Nederland en Vlaanderen. Lucai organiseert volledig verzorgde en ontspannen vakantieweken, even ver weg van de dagelijkse beslommeringen en de witte jassen in het ziekenhuis. INESSENSA helpt mee in zo’n week door schoonheidsbehandelingen en massages te geven.

“Wat je voelt, straal je uit”

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak