0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Over Orlyn en Joyce

Orlyn Stoffels (51) en Joyce van Roekel (26) zijn moeder en dochter. En dat is niet alleen duidelijk te zien, ook wat levensvisie betreft lijken ze op elkaar. Beide vol enthousiasme en inspiratie. Het starten van een eigen schoonheidssalon was voor hen een langgekoesterde droom.

Achtergrond
Na diverse banen bij onder andere de Gemeente Heerlen, begon Orlyn ruim 10 jaar geleden met de opleiding Schoonheidsspecialiste. “Mijn dochter Joyce zat in die tijd nog op het atheneum. Ze vond het heel leuk om mij bezig te zien en het liefst wilde ook zíj toen al direct schoonheidsspecialist worden. Maar ik vond dat ze eerst haar opleiding moest afmaken.” Ook voor Orlyn zelf zat het uitvoeren van haar droomberoep schoonheidsspecialiste er toen nog niet in, want door een onverwachte ziekteperiode van ruim vijf jaar kon zij haar opleiding Schoonheidsspecialiste niet afmaken. Toch bleef bij zowel Orlyn als Joyce het waakvlammetje branden. Enkele jaren geleden, inmiddels had Joyce niet alleen het atheneum afgerond, maar ook de universitaire studie Gezondheidswetenschappen in Maastricht, laaide het vlammetje weer op. Joyce kwam op het idee om samen met haar moeder de tweejarige opleiding Schoonheidsspecialist in Maaseik te volgen. Zij wilde het vak Schoonheidsspecialist graag combineren met haar werk als orthopedagoge op het Speciaal Basisonderwijs, dat zij twee dagen per week doet. Haar moeder Orlyn vertelt: “Ik was zelf ook zo blij dat ik mijn opleiding eindelijk opnieuw kon gaan doen. Want die passie was altijd blijven kriebelen. En dit keer kon ik de studie, samen met mijn dochter, succesvol afronden.”

Dat stukje extra
“Inessensa biedt klanten net dat stukje extra”, vertelt Orlyn. “We spelen bijvoorbeeld in op de zintuigen en leggen meer gevoel in de behandelingen. We praten eerst met de klant, drinken een kopje thee. Ook tijdens de behandelingen merk je veel verschil, we doen het met meer aandacht.”
Het geven van (zelf)vertrouwen aan klanten vinden Orlyn en Joyce heel belangrijk. “We willen mensen laten ervaren dat je blij mag zijn met wie je bent. Dat je een andere manier van kijken naar jezelf kunt leren ontdekken. Als een vrouw naar zichzelf kijkt, ziet ze misschien alleen haar sproeten, maar waarom niet haar stralende ogen?” Ook goed luisteren naar de klant is belangrijk, ervaren Orlyn en Joyce. “Echt vragen wat iemand voelt, wat iemand graag wil.”

Twee handen op één buik
Samen een Inessensa salon runnen vinden Orlyn en Joyce geweldig. “Wij voelen elkaar heel goed aan, hebben aan een half woord genoeg. Onze droom werd met het starten van de salon echt verwezenlijkt.”

 

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak