0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Permanente ontharing

Ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn. Daar wil je het liefst blijvend vanaf! Want steeds maar harsen, epileren, scheren… in je drukke bestaan zijn er wel leukere dingen te bedenken!

INESSENSA heeft daarom een innovatief programma voor permanente ontharing. Een veilige en milde methode: Shendoo. Met als grote voordeel: laserbehandelingen zijn niet nodig. Ook zijn er geen bijwerkingen.

Hoe werkt deze methode?
Shendoo bevat het van nature in het lichaam voorkomende enzym ‘trypsine’. Dit enzym dringt na het ontharen (harsen, waxen of epileleren) tot op de bodem van het haarzakje naar binnen, om daar het groeibeginsel oftewel de blootgelegde haarpapilcellen definitief af te breken. Alleen bij haren die zich in de groeifase bevinden, kan dit groeibeginsel bereikt worden. Als de haarpapilcellen eenmaal zijn afgebroken, dan zal er vanuit het betreffende haarzakje nooit meer een haar groeien.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Tijdens de Catagene en Telogene fase kunnen de werkzame stoffen de papilcellen niet bereiken. Daarom zijn, afhankelijk van het lichaamsdeel, gemiddeld 15 tot 20 behandelingen nodig om een significante haarvermindering te realiseren. Na een eerste behandeling kunnen we redelijk goed inschatten hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit zien we aan de haartjes in welke fase ze zich bevinden.

Voordelen
– veilig en effectief voor alle haartypen en haarkleuren
– geschikt voor alle lichaamsdelen
– voor man en vrouw geschikt
– bevat geen geur- en kleurstoffen
– werkt op basis van lichaamseigen enzymen

TIP: inloopavond ontharing(alleen in Helmond)
Elke donderdag hebben we tussen 20.30 en 22.00 een inloopavond speciaal voor ontharing. Je kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor permanente of niet-permanente ontharing van gezicht, oksels en liezen, ook het verven van wimpers en wenkbrauwen is mogelijk. Je krijgt dan ook nog eens 20% korting op je behandeling!

Prijzen

Deelgebieden gezicht: bovenlip, kin, wangen en wenkbrauwen
Ontharen 1 deelgebied gezicht: € 17,50
Ontharen 2 deelgebieden gezicht: € 25,-
Ontharen 3 deelgebieden gezicht: € 31,50
Ontharen 4 deelgebieden gezicht: € 38,50
Lichaamsbehandelingen:
Oksels: € 38,50
Bikinilijn: € 38,50
Onder- of bovenbeben zonder knie: € 55,-
Onder- of bovenbenen met knie: € 76,50
Armen: € 68,50
Gehele benen: € 150,-
Rug: € 63,50
Buik/borst: € 63,50

Let op: het kan zijn dat je een lichtere of juist zwaardere (over)beharing hebt, hierop kunnen we de prijs per persoon aanpassen.

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak