0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Schoonheidsbehandeling Heerlen

Voor een schoonheidsbehandeling ga je in Heerlen en omgeving naar Inessensa! In onze gespecialiseerde schoonheidssalon staan we dagelijks klaar om jou te voorzien van een behandeling op maat. Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid bestaat uit een combinatie van een goede huidverzorging, een diepe ontspanning en innerlijke rust. Wij doen er dan ook alles aan om je op je gemak te laten voelen en te laten ontspannen om zo het optimale resultaat uit de behandeling te halen: een natuurlijke en stralende huid!

Schoonheidsbehandeling bij Inessensa in Heerlen

Voor een schoonheidsbehandeling ben je bij Inessensa in Heerlen dan ook aan het juiste adres! Onze specialiteit is massage en dat komt dan ook in verschillende behandelingen naar voren. Uiteraard zijn onze schoonheidsspecialistes ook uitstekend in staat om de reiniging, verzorging, ontharing en visagie van je gezicht en lichaam te verzorgen. Zou je graag een compleet verzorgde schoonheidsbehandeling willen en ben je benieuwd naar de vele extra’s? Bekijk dan snel de mogelijkheden en maak direct een afspraak voor een schoonheidsbehandeling naar keuze in Heerlen!

Deskundig advies
Naast de vele belevingen kun je bij Inessensa ook terecht voor een deskundig advies op het gebied van make-up, je huid en de juiste verzorging. Heb je last van onzuiverheden zoals puistjes, acne, roodheid, littekens of fijne rimpeltjes? Kom dan eens langs bij de Inessensa salon bij jou in de buurt voor een persoonlijk advies. Voor vragen en meer informatie kun je ook altijd via e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een schoonheidsbehandeling bij Inessensa in Heerlen!

 

 

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak