0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Schoonheidssalon Helmond

In  de schoonheidssalon van Inessensa in Helmond ben je verzekerd van een totale beleving! Of je ons nu voor een reiniging, verzorging, complete ontspanning en innerlijke rust wilt inschakelen, wij staan voor je klaar. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat innerlijke rust, diepe ontspanning en de juiste verzorging uw huid laten stralen. In onze salons hangt dan ook de juiste sfeer en rust om je de behandeling optimaal te laten beleven en een gepast resultaat te realiseren.

Schoonheidssalon Inessensa in Helmond
Bij schoonheidssalon Inessensa in Helmond staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je hebt bij ons dan ook ruime keuze aan behandelingen. Daarnaast hebben wij de geuren, muziek en temperatuur  in de salons hierop afgestemd. Onze schoonheidsspecialistes zijn allemaal gediplomeerd, waardoor je kunt rekenen op professionele kennis en een uitstekende kwaliteit. Bovendien maken wij tijdens de verschillende behandelingen enkel gebruik van 100% natuurlijke producten.

Afspraak maken
In elk van onze vestigingen kun je terecht voor diverse specialismen. Ben je benieuwd waar je het beste terecht kunt voor een bepaald specialisme? Neem dan even contact met ons op, dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden! Liever meteen naar onze schoonheidssalon in Helmond? Plan dan meteen online een afspraak in!

Plan direct een afspraak in onze schoonheidssalon in Helmond of neem contact op!

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak