0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Schoonheidsspecialist Heerlen

Inessensa is dé schoonheidsspecialist in Heerlen met een ruime keuze aan behandelingen. Als schoonheidssalon onderscheiden we ons door net dat stukje meer te bieden en naast de behandeling ook in te spelen op de zintuigen en het gevoel bij een behandeling. Meer aandacht voor de persoon, dat is ons uitgangspunt. Door de vele positieve reacties en terugkerende klanten hebben we inmiddels 3 vestigingen geopend waar je terecht kunt voor een ruime keuze aan belevingen. Neem eens een kijkje en stel zelf een behandeling samen die geheel aan jouw wensen voldoet!

Dé schoonheidsspecialist in Heerlen voor diverse behandelingen
Inessensa is de schoonheidsspecialist in Heerlen en omgeving waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen, massages, visagie en een deskundig huidadvies. Al onze medewerkers zijn allemaal opgeleid tot schoonheidsspecialiste en hebben zich daarnaast gespecialiseerd op verschillende gebieden. Zo kun je bij de schoonheidsspecialist in Heerlen terecht voor het beste advies en de beste visagiebehandeling. Je kunt daarbij denken aan het aanbrengen van make-up, bruidsmake-up, nagelstyling, verven en epileren van wenkbrauwen, maar ook voor een manicure of pedicure ben je hier aan het juiste adres!

Beleving cadeau
Zoek je nog een origineel cadeau? Bij Inessensa kun je cadeaubonnen kopen en iemand een rustig en ontspannen moment voor zichzelf cadeau doen. De bonnen zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro en in te leveren voor alle behandelingen en bij alle vestigingen. Wil je liever direct een afspraak inplannen? Doe dit eenvoudig en snel online. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Op zoek naar een schoonheidsspecialist in Heerlen? Kom langs op maak een afspraak!

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak