0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Stappenplan

Ben je na het lezen van ons verhaal enthousiast geraakt, dan gaan we het volgende doen.

Onderstaande stappen zijn geheel gratis en vrijblijvend.

STAP 1
We hebben samen eerst een gesprek. Dit kan telefonisch, maar liever nog hier in Helmond of bij jou zelf. Tijdens dit gesprek zullen we je uitleggen wat het nu precies inhoudt ‘Je eigen Inessensa schoonheidssalon’. Je kan dan meteen al je vragen stellen. We vinden het heel belangrijk dat je beseft dat je zelfstandig ondernemer wordt en dat wij je partner gaan zijn in het ondernemen. Dat we managen en vaktechnische ondersteuning bieden. Samenwerken: dat is het sleutelwoord. Tijdens het gesprek willen we ontdekken wie jij bent, wat je kan en wat je wil, zodat we een eerlijk beeld kunnen krijgen of je een geschikte franchisenemer bent. Dit is voor ons belangrijk, maar ook voor jezelf schept dat duidelijkheid.

STAP 2
Hebben we allebei een positief gevoel, dan gaan we verder met de volgende stap. Dit doen we door elkaar te behandelen. Erg belangrijk, omdat ons vak nu eenmaal alles te maken heeft met gevoel. Het gevoel dat een schoonheidsspecialiste haar klanten geeft, daar draait een schoonheidssalon om. Het gaat dus in eerste instantie om jezelf en daarna pas komen alle andere zaken om je salon tot een succes te maken. Daarom willen we zelf graag voelen of jij past in de visie van Inessensa. En omgekeerd…jij kan dan voelen of je deze visie deelt! Mocht  je nog in opleiding zijn en nog geen complete behandeling kunnen geven, dan geeft dat niets. Wij zijn ervaren genoeg om hierdoor heen te kijken/voelen.

STAP 3
Zijn we nog steeds allebei enthousiast? Dan zal er nog een gesprek plaatsvinden, bij voorkeur op de plek waar je salon gevestigd is of gaat worden. Om de laatste vragen te beantwoorden. Of wellicht – als het allemaal al duidelijk is en er geen vragen meer zijn – kunnen we dan al om de tafel gaan zitten om het contract door te spreken. Dit is nog steeds niet bindend, wel vragen we je om een geheimhoudingsverklaring te tekenen dat je niets uit het contract naar buiten brengt.

STAP 4
Dan volgt er een bedenktijd. Na de bedenktijd ondertekenen we het contract.

STAP 5
Zodra het contract is ondertekend, kunnen we direct beginnen met het concretiseren van de plannen. Er volgt dan een nieuw stappenplan. Hier hebben we een handboek voor geschreven samen met de gerenommeerde organisatie Franchiseconnect. Dit is de stap naar een succesvolle schoonheidssalon, waarin jij het heerlijk vindt om te werken en waar de klant kan komen genieten.

Tijdens een van de gesprekken komt ook natuurlijk het financiële plaatje aan bod. We hebben hiervoor een solide verdienmodel opgesteld. Je gaat als franchisenemer een goed belegde boterham verdienen. Wij durven zelfs te zeggen, een beter belegde boterham dan wanneer je alleen zou werken. Hoe dat komt: voordelig kunnen inkopen van promotiemateriaal, marketingondersteuning, ondernemerstools (zoals een boekhoudsysteem, online agenda en klantensysteem) en eventueel cosmeticaproducten. Als dit je aanspreekt, neem dan contact op en laat je informeren.

 

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak