0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Wat we bieden

Wat biedt INESSENSA?
Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het werven van klanten en voor het dagelijks reilen en zeilen van je salon. Maar je staat er niet alleen voor: INESSENSA ondersteunt en faciliteert je op veel terreinen. Je wordt ontzorgd op het gebied van administratie, opleidingen, kennis in je vak en marketing. Je kunt terugvallen op collega’s bij ziekte of vakantie. Bovendien kun je ervaring en kennis uitwisselen met je collega’s. Je kunt bij INESSENSA altijd terecht met vragen over huidproblemen bij klanten en ook met vragen betreffende de omgang met klanten. Wat zeg je bijvoorbeeld tegen een klant die altijd te laat komt?

Marketingvoordelen
Je hoeft geen eigen website, naam, flyers, advertenties te laten ontwikkelen. Alles wordt kant en klaar voor je verzorgd door INESSENSA en volledig op jouw salon afgestemd; adresgegevens, foto’s en tekst. Ook zorgen we voor een goed persbericht, zodat je meteen onder de aandacht komt in jouw regio. Belangrijk is dat jij het gezicht wordt van jouw INESSENSA schoonheidssalon.

Het cosmetica merk waar je mee werkt, gaan we samen bepalen. We werken bij voorkeur met het merk Cenzaa of met een ander cosmetica product welke natuurlijke ingrediënten bevat.

Wat zijn de kosten?
Om je salon professioneel neer te zetten en vanaf dag 1 klanten binnen te krijgen, dien je aan alles te denken. Trap niet in de valkuil, ik doe het erbij en zie wel hoe het loopt, want dan loopt het niet. En ga het wiel niet nog eens uitvinden als de collega van een paar deuren verder. Ben onderscheidend!

Locatie: zorg dat je een locatie hebt in of bij huis welke makkelijk te bereiken is door klanten. Zorg dat deze ruimte warm kan zijn, zoveel mogelijk geluiddicht en de uitstraling heeft van een heerlijk gezellig ontspannen thuis komen gevoel bij klanten. Uiteraard zijn ook de praktische kanten belangrijk. Om dit alles te bereiken word  je natuurlijk door ons ondersteunt. Deze kosten kun je zelf invullen en zijn afhankelijk wat je zelf wil en wat je budget is. Let op hoe mooi je ruimte ook is, klanten zullen eerst moeten komen. Zorg dat je budget voor klantenwerving groot genoeg is en stop niet alles in je locatie!

Product: we gaan samen op zoek naar een merk dat bij je past, onze voorkeur is Cenzaa, maar is niet bindend. Houd rekening met een investering/startpakket van ongeveer € 1500,-

Entree fee: omvat alle verdere investeringen als marketing, promotiemateriaal, website, klantensysteem, online agenda, vindbaarheid op internet, interne training(zodat jij je zeker voelt en dat het bij de klant voelt alsof je al jaren ervaring hebt),….. eenmalig € 3000,- (mogelijk in termijnen te betalen)

Omzet fee: om alle kosten als website, automatiseringssysteem, vindbaarheid, kennis verbreding, vraagbaak, hulp te onderhouden word een fee gevraagd van 5% per kwartaal op de daadwerkelijk gemaakte omzet. Ben je een maand met vakantie dan zijn er dus geen kosten.

Neem contact op om al je vragen en opmerkingen door te nemen.
Annemarie Koenen-Manders franchise@inessensa.nl of 0651-362726

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak