0492 - 66 77 18 info@inessensa.nl

Workshops

Bij Inessensa kun je diverse workshops volgen, die je op een ontspannen manier leren hoe je het best met je huid kunt omgaan en hoe je er op je mooist uit kunt zien met mooie make-up.

Prijzen en algemene informatie
Alle workshops zijn inclusief een hapje en drankje. Ook in benodigde materialen en producten wordt voorzien. De duur van een workshop is ongeveer 3 uur en de kosten bedragen € 40,- per persoon.  Je kunt je individueel opgeven door een mail te sturen naar info@inessensa.nl of te bellen via telefoonnummer 0492 – 66 77 18. Je kan ook direct contact opnemen met de dichts bijzijnde vestiging.

Groepen
Voor groepen collega’s of vriendinnen is het deelnemen aan een Inessensa workshop een heerlijk ontspannen anders dan anders uitje. Je overlegt samen over een datum en tijdstip wanneer het jullie zelf uitkomt. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan een workshop.

Workshop Make-up voor jezelf(keuze uit dag make-up  of avond make-up)
In deze workshop leer je hoe je bij jezelf een totale make-up kunt aanbrengen. Je leert hoe je roodheden en wallen kunt camoufleren, hoe je kleuren kiest en hoe je de make-up het best aanbrengt. Ook leer je het verschil tussen diverse make-up producten kennen. Vanaf nu kom je altijd op je mooist voor de dag!

Workshop Heb je huid lief
Je huid is je visitekaartje en daarom wil je die goed verzorgen. Er zijn veel verzorgingsproducten op de markt en dat maakt de keuze soms moeilijk. Gebruik ik wel de juiste crème? In deze workshop leer je te herkennen welk huidtype je hebt, hoe de conditie van je huid is en hoe je je huid optimaal kunt verzorgen. Tijdens de workshop krijg je een grondige huidanalyse met uitleg en pas je bij jezelf een uitgebreide gezichtsbehandeling toe. Daarnaast gaan we uitgebreid in op wat verzorgingsproducten voor je huid doen en hoe je het best je keuze daaruit kunt maken.

Workshop De Tienerhuid
In de pubertijd vinden er in het lichaam veel veranderingen plaats. Ook de huid verandert. Tijdens deze workshop leer je alles omtrent de puberhuid. Waarom de huid er anders uit kan zien in deze periode en wat je wel en niet moet doen om haar te verzorgen. Ook kun je advies inwinnen over een lichte, niet opvallende make-up.

Voor meer informatie of inschrijving: bel 0492 – 66 77 18 of mail naar info@inessensa.nl.

N

Ervaren Schoonheidsspecialistes

N

Huidverzorging en Advies

N

Behandeling volgens uw wensen

Online afspraak

Maak vandaag nog een afspraak!
Maak een afspraak